Home / Doesburg / Doesburger aangehouden na huiselijk geweld

Doesburger aangehouden na huiselijk geweld

DOESBURG – In een huis in de wijk Beinum in Doesburg heeft de politie zondagavond de 56-jarige bewoner aangehouden wegens huiselijk geweld tegen zijn 52-jarige vrouw. Hij beet zijn vrouw, die daarbij gewond raakte.

De dertienjarige zoon van het stel waarschuwde rond zeven uur de politie toen zijn ouders kennelijk met elkaar aan het vechten waren. Agenten troffen de vrouw met ernstig letsel aan haar hand aan. Ze vertelde dat ze door haar man was gebeten. Ook zou de man diverse vernielingen in huis hebben aangericht. De agenten constateerden daar sporen van en namen de 56-jarige man mee naar het politiebureau.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.