Home / Bronkhorst / Automobiliste aangehouden voor rijden onder invloed

Automobiliste aangehouden voor rijden onder invloed

BRUMMEN – De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 49-jarige automobiliste uit Vorden aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De vrouw blies 1,6 promille. Haar rijbewijs werd ingevorderd.

Agenten hielden de automobiliste rond 01.45 uur staande op de Engelenburgerlaan in Brummen voor een alcoholcontrole. Een blaastest wees uit dat de bestuurster onder invloed was van alcohol. Hierop is zij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar blies de vrouw 1,6 promille. Haar rijbewijs werd ingevorderd en ze kreeg een rijverbod. De politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.