Dief op heterdaad gepakt na fietsdiefstal in Velp

VELP – De politie in Velp heeft maandagmiddag een 24-jarige man uit Zutphen op heterdaad aangehouden in verband met fietsdiefstal. Een politieagente zag de man zich aanvankelijk verdacht ophouden in de fietsenstalling van het station, vlakbij het politiebureau.

Kort daarop ging de man er snel vandoor met een fiets, waarna de agente de hulp van collega’s in riep. Die zagen de man even verderop over de Zutphensestraatweg fietsen. De Zutphenaar bekende spontaan de fiets zojuist te hebben gestolen en moest mee naar het politiebureau. De man vertelde vanuit Arnhem per trein onderweg te zijn naar huis. In Velp werd hij de trein uitgezet omdat hij zonder kaartje had gereisd. Daarop besloot hij in Velp een fiets te stelen en ermee naar huis te gaan. Tegen de Zutphenaar is proces-verbaal opgemaakt. De fiets zal worden teruggegeven aan de eigenaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.