Home / Drempt / Koor Feeling voelt zich niet meer welkom

Koor Feeling voelt zich niet meer welkom

DREMPT – Koor Feeling van de Willibrorduskerk uit Achter-Drempt verzorgt zondag 17 oktober de mis niet muzikaal. De dienstdoende Pastoor Jack van den Dungen heeft te kennen gegeven niet met het koor samen te willen werken. De reden hiervoor is dat het koor niet de liederen zingt die de Pastoor graag wil horen.

Elly Hartjes van koor Feeling is niet blij en het koor voelt zich niet meer welkom. Hartjes: “ Feeling bestaat al 50 jaar en heeft al die tijd in de kerk gezongen. Wij zingen uit ons hart en zingen teksten met een boodschap, maar wel moderne liederen. De Pastoor heeft tegen het bestuur gezegd dat hij liever zonder koor dan met ons de mis voor gaat.” Het vervangende koor Het Willibrordeskoor kan deze zondag niet en daarom ziet het ernaar uit dat er zondag geen koor in de kerk aanwezig is. Pastoor van den Dungen was niet bereikbaar voor commentaar.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.