Zwemuur voor vrouwen

DOESBURG – Het vrouwenzwemuur bij zwembad Den Helder in Doesburg is 8 oktober weer van start gegaan. Op de vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur zijn er zwemlessen en recreatief zwemmen voor vrouwen. Alle vrouwen vanaf achttien jaar zijn welkom.

In 2008 is Breedtesport Doesburg, in samenwerking met de gemeente Rheden gestart met het zwemuur voor vrouwen en inmiddels hebben meerdere vrouwen hun A en B diploma weten te halen. Met de start van het Nationaal Actieplan Sport en Bewegen in 2010 bij de gemeente Doesburg is dit in ieder geval tot en met 15 april 2011 mogelijk.
Voor het zwemuur zijn pasjes aangemaakt. De eerste periode is van 8 oktober tot en met 14 januari 2011 en de tweede periode is van 21 januari tot en met 15 april 2011. De zwemlessen zijn per periode 66 euro en het recreatief zwemmen 36 euro.
Op 24 december is er een speciaal uur: moeder en kind zwemmen. Deelname kost 1 euro per persoon.

Tel. 0313 – 472022
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.