In de polonaise

DOESBURG – Het Meulenhuus in Doesburg stond zaterdag helemaal op z’n kop; De Vrienden van de Meulenvelders hadden de Steirische Harmonicagroep Mittwoch uitgenodigd voor een optreden. Zoals het er altijd bij de Meulenvelders aan toegaat, werd natuurlijk ook deze avond de polonaise gedanst. De zaal zat helemaal vol en het publiek genoot enorm van de diverse muziek van de Harmonicagroep. Henk van de Berg van de Vrienden van de Meulenvelders is ook enthousiast: “ Het is zeker voor herhaling vatbaar. Het publiek was zo enthousiast dat ze zeiden dat deze groep terug mag komen.” Wie weet volgend jaar dus weer een gezellig feest. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.