Kinderfestijn groot succes

DIEREN – Het kinderfestijn ter ere van de Kinderboekenweek 2010 bij Bruna Dieren was zaterdag een groot succes. Het thema dit jaar is de grote tekententoonstelling en daarom hebben veel kinderen een tekening gemaakt aan de twee lange tafels die voor de winkel waren uitgesteld. De tekeningen werden tentoongesteld op de etalageruit.

Ook was er een cartoonist die van de kinderen die een kinderboek gekocht hadden, een mooie karikatuur gemaakt heeft. Veel kinderen hebben daarnaast hun gezichtjes om laten toveren door twee schminkers. Natuurlijk werden er ook veel ballonnen uitgedeeld die een mooi gekleurd beeld van Calluna maakte.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.