Home / Velp / Deel President kennedylaan Velp afgesloten

Deel President kennedylaan Velp afgesloten

VELP – Het gedeelte van de President Kennedylaan tussen de afslag Ziekenhuis Velp (Lepelaarstraat) en de Waterstraat is zaterdag 16 oktober vanaf 06.00 uur tijdelijk afgesloten. In dit gedeelte ligt een oud riool dat beschadigd is en de buizen onder de grond zijn kapot.

Hierdoor verzakt de weg en is een gevaarlijke situatie ontstaan. Dit stuk riool moet daarom zo snel mogelijk verwijderd worden. Tijdens de afsluiting wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de A 348, IJsselweg en de Zutphensestraatweg. De fietsers worden omgeleid via de Meerkoetstraat. Het winkelcentrum Velperbroek blijft bereikbaar via de Lepelaarstraat. De bussen rijden wel gewoon. Ziekenhuis Velp is bereikbar via het Velperbroekcircuit.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.