Home / Regio / Rode Kruis zoekt bestuursleden met strakke huid

Rode Kruis zoekt bestuursleden met strakke huid

REGIO – Op 11 oktober start het Nederlandse Rode Kruis met een landelijke zoektocht naar twee jonge bestuursleden. Op deze manier wil het Rode Kruis jongeren niet alleen actief inzetten bij regionale initiatieven als de Studentendesks en maatschappelijke stages, maar hen ook op het niveau van het landelijk verenigingsbestuur een belangrijke stem geven.

De twee nieuwe bestuurseden zijn tussen de achttien en vijfentwintig jaar oud en krijgen een plaats naast huidige bestuurders als Paul Rosenmöller, Pauline Krikke en Elco Brinkman. Op de website www.rodekruis.nl/jongbestuurslid is meer informatie te vinden. Geïnteresseerde jongeren kunnen zich via het aanmeldingsformulier tot en met vrijdag 29 oktober aanmelden.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.