Rode Kruis zoekt bestuursleden met strakke huid

REGIO – Op 11 oktober start het Nederlandse Rode Kruis met een landelijke zoektocht naar twee jonge bestuursleden. Op deze manier wil het Rode Kruis jongeren niet alleen actief inzetten bij regionale initiatieven als de Studentendesks en maatschappelijke stages, maar hen ook op het niveau van het landelijk verenigingsbestuur een belangrijke stem geven.

De twee nieuwe bestuurseden zijn tussen de achttien en vijfentwintig jaar oud en krijgen een plaats naast huidige bestuurders als Paul Rosenmöller, Pauline Krikke en Elco Brinkman. Op de website www.rodekruis.nl/jongbestuurslid is meer informatie te vinden. Geïnteresseerde jongeren kunnen zich via het aanmeldingsformulier tot en met vrijdag 29 oktober aanmelden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.