Home / Regio / Herfstexcursies Deelen Research Group

Herfstexcursies Deelen Research Group

REGIO – De Deelen Research Group (DRG) houdt twee herfstexcursies: één op 16 oktober een Fliegerhorst Deel excursie die informatie geeft over Arnhem als centrum van de Duitse luchtverdediging in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze excursie omvat een bezoek aan het voormalige hoofdkwartier van de derde Jagssivision, commandobunker Diogenes (foto) aan de Koningsweg.

De andere excursie vindt plaats op 23 oktober en kunnen geïnteresseerden alles te weten komen over de Teerosen peilstellingen van de Luftwaffe uit WOII. Tijdens de excursie worden de Galgenberg op Terlet en de Zijpenberg bij de Posbank aangedaan. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.fliegerhorstdeelen.nl.

E-mail. excursies@fliegerhorstdeelen.nl
Tel. 06 – 21865900
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.