Genieten met Keep Them Rolling

LAAG-SOEREN – Het was zaterdag feest voor de bewoners van de Schreuderhuizen. Ze gingen een dagje op stap in de oude legerwagens van Keep Them Rolling.

Het is een mooie traditie: één keer in de twee jaar verzorgen de leden van Keep Them Rolling een rondrit voor de bewoners met een verstandelijke beperking van de Schreuderhuizen. In de andere jaren verzorgen de chauffeurs van voormalig Van Gent & Loos de rondrit. Maar zaterdag waren dus de eigenaren van de legerauto’s uit de Tweede Wereldoorlog weer aan de beurt en in een lange stoet trokken de ronkende trucks en jeeps over de Veluwezoom. Ze hadden zo’n 130 gasten in hun voertuigen, die zonder uitzondering intens genoten en van onder hun vrolijke en warme oranje mutsen zwaaiden naar het publiek langs de kant. Want zo’n colonne valt natuurlijk wel op in het zaterdagse zonnetje. “Als je ziet hoeveel plezier je deze mensen bezorgt met dit ritje, dan mag je dat gerust als een hele kleine moeite beschouwen”, blikte één van de eigenaren terug op de geslaagde dag.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.