Home / Hoog-Keppel / IJssel & Co sponsort meisjesteam HC’03

IJssel & Co sponsort meisjesteam HC’03

HOOG-KEPPEL / DREMPT – Dit voetbalseizoen sponsort Café Restaurant Pizzeria Cafetaria Zalencentrum IJssel & Co uit Doesburg het meisjesteam E5M van voetbalvereniging HC’03 uit Hoog-Keppel / Drempt. De sponsor heeft ervoor gezorgd dat het meisjesteam in een nieuw tenue is gestoken.

Op de foto v.l.n.r.: Gina Spruit (sponsor IJssel & Co), Danee van Middelkoop, Susan Kok (leidster), Chanel Booltink, Selin Canel, Frank Klein Reesink (leider/trainer), Yinde Huiskamp, Patrick Spruit (sponsor IJssel & Co). Zittend v.l.n.r.: Julia Meijer, Cathy Klein Reesink, Sophie Koenders. Liggend voor: Lindsey Kok.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.