Op twee plekken coniferenhagen in brand in Eerbeek

EERBEEK – In de nacht van vrijdag op zaterdag is er brand ontstaan in een tweetal coniferenhagen in Eerbeek. Eén brand kon door een bewoner geblust worden bij de tweede brand moest de brandweer er aan te pas komen.

De eerste brand ontstond rond 00.15 uur in een coniferenhaag bij een woning aan de Boerhaavelaan in Eerbeek. De brand werd ontdekt door een passant, hij alarmeerde de bewoner. De bewoner heeft de brand zelf geblust.
Rond 01.00 uur ontvingen de brandweer en politie een melding van een brand, dit keer aan de Rozenstraat in Eerbeek. Bij een woning bleek een coniferenhaag in brand te staan. De brandweer kwam ter plaatse en heeft de brand geblust.
Het is nog niet bekend wat de exacte oorzaak is van de branden. De politie sluit brandstichting niet uit en is een onderzoek gestart.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.