25-jarig jubileum ANBO Eerbeek

EERBEEK – De ANBO afdeling Eerbeek bestond vrijdag 25 jaar en dat werd gevierd in zaal Spoorzicht met alle leden, bestuursleden van omliggende ouderenbonden, een afvaardiging van het Gewest waar Eerbeek onder valt en burgemeester Niels Joosten.

Voorzitter mevrouw A. Wiggers heette iedereen van harte welkom en gaf een korte uiteenzetting over 25 jaar ANBO, wat de vereniging doet voor ouderen in de gemeente en wat al gerealiseerd is door de ouderenbonden.

Onder het genot van een hapje en drankje werd er gezellig bijgepraat en het podium werd vrij gegeven voor Vrouwencabaretgroep Pandora uit Apeldoorn. Zij bracht een zeer gevarieerd programma ter tonele. Voor veel aanwezigen was er wel een stukje herkenning in één van de stukjes, variërend van Nordic Walking, Sauna, de Overgang of de mobiele telefoon.
Na een korte pauze met en gratis verloting, was er voor de leden nog een heerlijk koud- en warm buffet.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.