Home / Dieren / Overtuigd winnaar Dierens StraatKegeltoernooi

Overtuigd winnaar Dierens StraatKegeltoernooi

DIEREN – De dertiende editie van het Dierense StraatkegelToernooi vond afgelopen twee weekenden plaats op de nieuwe kunststofbanen van de Stichting Kegelsport Dieren. De animo, met maar liefst 236 enthousiaste mensen verdeeld over 59 teams, was groot. In de vier verschillende voorrondes werd gestreden om een felbegeerde plaats in de finale. De strijdlust en het enthousiasme zorgden voor gezellige avonden in het kegelhuis. De absolute winnaar van het toernooi is het team Op ‘t laatst met 442 hout, gevolgd door Flierefluiters 1 met 420 punten en Wilgenhout met 413 punten. Uiteindelijk waren er voor alle twintig teams in de finale mooie prijzen weggelegd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.