Home / Velp / VVO doet mee aan Nederlands Techniekkampioenschap

VVO doet mee aan Nederlands Techniekkampioenschap

VELP – Op het terrein van voetbalvereniging VVO wordt op 19 oktober, in de herfstvakantie, vanaf 09.00 uur het Nederlands Techniekkampioenschap Voetbal gehouden. Zo’n tienduizend kinderen, van honderdvijftig voetbalclubs doen hier landelijk aan mee.

Deze dag is bedoeld voor jongens en meiden in de leeftijd van zeven tot en met veertien jaar. Zij worden in groepjes van maximaal twaalf kinderen verdeeld en worden onder begeleiding van de eigen clubtrainers getraind op voetbaltechniek volgens de Moves & Skills oefen- en techniekvorm. ’s Middags worden wedstrijden gespeeld. Omdat iedere voetballer deze dag een kampioen is, krijgt iedereen een techniektraining, een voetbal, voetbalshirt, een lunch, diploma, voetbalmagazine en een speciaal Moves & Skills-beeldje. Deelname kost 40 euro per deelnemer.
Op de landelijke finaledag op 31 oktober worden de prijzen aan de winnaars uitgereikt. De landelijke winnaars bezoeken als hoofdprijs twee dagen de grootste voetbalclub ter wereld: Manchester United. Opgave voor het NTK 2010 kan bij de eigen club.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.