Rhedense Muziek Federatie terug in bestuur De Alliantie

REGIO – De Rhedense Muziek Federatie (RMF) heeft haar zetel weer ingenomen in het bestuur van De Alliantie, de Rhedense stichting voor kunst en cultuur. De RMF is het samenwerkingsverband van een belangrijk deel van de in de gemeente Rheden gevestigde verenigingen voor vrijetijdsmuziekbeoefening.

De terugkeer van de RMF in de persoon van haar voorzitter Henny van der Pol, komt op het moment dat de gemeente Rheden werkt aan de formulering van een nieuw cultuurbeleid voor de komende jaren. Kern van de voornemens is te komen tot een zogenaamd cultuurbedrijf waarin foor verschillende gemeentelijk kunst- en culturele instellingen wordt samengewerkt en mogelijk zelfs fusies kunnen worden gerealiseerd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.