Home / Eerbeek / De Dwarsliggers blij met supermarkt Heine

De Dwarsliggers blij met supermarkt Heine

EERBEEK – Na een geslaagd NK winkelwagenwerpen zijn beide partijen (CV de Dwarsliggers en supermarkt Heine uit Eerbeek)het erover eens; dit evenement moet volgend jaar opnieuw gehouden worden. Het liep gesmeerd, er was voor alle leeftijden wat te doen, het zonnetje scheen en het plein stond vol enthousiast publiek. Volgend jaar op 25 september zullen er weer winkelwagens over de parkeerplaats van supermarkt Heine worden geduwd. Als dank voor de inzet van CV De Dwarsliggers doneert Caspar Heine tijdens d epronkzitting van De Dwarsliggers op 13 november in Residentie Spoorzicht een cheque. Dit ten bate van het 33-jarig jubileum van de carnavalsvereniging.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.