Home / Velp / Velp spaart zegeltjes voor Velpsche Woudloopers

Velp spaart zegeltjes voor Velpsche Woudloopers

VELP – Scoutinggroep Velpsche Woudloopers profiteert nu al van de nog maar net gestarte actie van Albert Heijn: sparen voor korting of voor uw vereniging. Momenteel staat de groep op de eerste plaats.

Klanten die bij Albert Heijn in Velp boodschappen doen, krijgen tot en met 13 november een spaarpunt voor iedere 10 euro die ze uitgeven. Bij twintig punten is een spaarkaart vol. Deze kaart is 10 euro waard, die aan de favoriete vereniging geschonken kan worden. Blijkbaar is de Scoutinggroep erg populair, want deze kreeg tot nu toe de meeste meeste spaarkaarten. De Velpsche Woudloopers zijn aan het sparen voor een nieuwe vloer in de grote zaal van het clubhuis. Ook wil men nieuwe spelboeken aanschaffen voor de Bevers, Welpen, Scouts en Explorers.
Deze actie is het werk van een aantal kaderleden van de Scoutinggroep. Zij hebben onlangs een waarderingsteken gekregen van Scouting Nederland. Jurgen Alberts kreeg een bronzen waarderingsteken voor zijn inzet op gebied van allerhande bestuurlijke taken en zijn taak als stichtingssecretaris. Werner Gerritsen kreeg eveneens brons voor zijn leiding bij diverse speltakken en het stichtingsvoorzitterschap, Jan Withaar voor zijn leiding bij diverse speltakken en bestuurlijke taken en Mark Theunissen voor meer dan veertig jaar betrokkenheid bij de club, leiding zijn en bestuurlijke taken. Sherilda de Jong Alberts kreeg een zilveren waarderingsteken voor leidinggevende taken en regionale taken binnen Scouting.

www.scoutingvelp.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.