Geslaagde startzondag

DREMPT – De startzondag van de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel vond zondag 3 oktober plaats in Drempt. De expositie Vol van Hoop, met alle ingebracht teksten en beelden, kon vanaf 10.30 uur bezichtigd worden onder het genot van een kop koffie en gebak.

Een spandoek bij het pad en ballonnen bij de ingang verwelkomden de nieuwsgierigen. Oldenkeppel en drie gambaspelers verzorgden de muziek. Na de expositie was er een lunch, gevolgd door een aantal workshops, waar enthousiast aan mee werd gedaan door jong en oud.
De resultaten van het tekenen, maskers maken en schilderen mochten er zijn; onder leiding van Cees de Gooijer, werden een aantal verhalen tot leven gebracht.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.