Home / Dieren / KV Diderna / Visser Sloopwerken zoekt nieuwe F-jes

KV Diderna / Visser Sloopwerken zoekt nieuwe F-jes

DIEREN – De Dierense korfbalvereniging KV Diderna / Sloopwerken gaat vanaf 26 oktober de zaal in en is op zoek naar vijf- en zevenjarigen om weer een F-team te kunnen samenstellen. Het vorige F-team heeft de leeftijd bereikt om niet meer als F-team in de competitie te mogen deelnemen. Iedereen die het leuk lijkt, mag komen kijken en meteen meedoen tijdens de trainingsavonden vanaf 26 oktober elke dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur in Theothorne in Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.