Home / Bronkhorst / Ouderen vieren feest met Shantykoor

Ouderen vieren feest met Shantykoor

BRUMMEN – Voor de ouderen in Brummen was het vrijdag feest; Stichting Welzijn Brummen had voor hen een middagvullend programma in elkaar gezet in het kader van de Dag van de Ouderen. Na de opening van wethouder Bruning kregen de ouderen uitleg over de verandering in de wet Wmo van de heer Niemeijer. Gelukkig was het daarna tijd voor feest; Het Shantykoor uit Kampen vrolijkte de boel op met hun lekkere meezingnummers. De ouderen genoten enorm. De middag werd afgesloten met een verloting.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.