Druk bezocht sportcentrum Hippmann

BRUMMEN – De deuren van sportcentrum Hippmann in Brummen stonden zondag 3 oktober wijd open voor leden, oud-leden en belangstellenden om het 25-jarig bestaan te vieren. Het aantal bezoekers overtrof de verwachtingen van de eigenaren Gert Hippmann en Fien Seegers.

Bezoekers werden getrakteerd op een hapje en drankje en leuke demonstraties. De kinderen van de judo en de dansgroepen van kids swing en streetdance zetten hun beste beentjes voor. Ook kon men meedoen met een zumba- en hoelahoop les. Als afsluiting kon men genieten van een demonstratie kickboksen. Voor iedereen was er een jubileumkalender. De belangstelling voor de bankdrukwedstrijd voor leden van de sportschool was groot. Tot het laatst toe bleef het spannend, maar uiteindelijk werd Eelco Luessink de winnaar bij de heren en Aukje bij de dames. Zij gingen beide met een mooie beker naar huis. Ook was er een beker voor Suzanne Ruijs en Hans Zwiers die beide de snelste tijd behaalden op de 500 meter roeien.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.