Home / Klarenbeek / Motorrijder onderuit op rotonde in Klarenbeek

Motorrijder onderuit op rotonde in Klarenbeek

KLARENBEEK – Een 48-jarige man uit Apeldoorn gleed woensdag met zijn motor onderuit op de rotonde van de Zutphensestraat bij Klarenbeek. Hij raakte hierbij gewond en is met schouderletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen omstreeks 14.30 uur de melding van het eenzijdige ongeval. De motorrijder was, vermoedelijk door gladde vloeistof op de weg, in de bocht vanaf de rotonde gaan slingeren en onderuit gegaan. Hierna had hij even het bewustzijn verloren, maar was weer bij kennis toen de hulpdiensten arriveerden. Het ambulancepersoneel heeft de man gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn motor is weggesleept.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.