Home / Eerbeek / Politie onderzoekt fietsincident met 9-jarige en volwassen man in Eerbeek

Politie onderzoekt fietsincident met 9-jarige en volwassen man in Eerbeek

EERBEEK – De politie stelt een onderzoek in naar een incident dat woensdag plaatsvond op de Enkweg in Eerbeek. Hierbij zou een 9-jarige jongen door een onbekende man zijn geschopt, nadat hij op zijn fiets tegen de oudere man aan was gebotst.

De jongen was omstreeks 15.15 uur met twee vriendjes aan het fietsen op de Enkweg, toen een onbekende oudere man die in hun nabijheid fietste ineens stopte. De jongen botste hierdoor tegen de fiets van de man aan en kwam ten val. De oudere man zou boos geworden zijn en had hem hierbij geschopt. De politie is op zoek naar deze man en/of andere getuigen van het voorval. Zij kunnen hiervoor contact met de politie opnemen via 0900-8844.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.