Home / Eerbeek / Dierendag op Kiboe

Dierendag op Kiboe

EERBEEK – Oktober kan op de Kiboe in Eerbeek natuurlijk niet voorbij gaan zonder de viering van Dierendag. Dit jaar is ervoor gekozen dit niet op de dag zelf, 4 oktober, te vieren. Dierendag viel op zondag en het leek het bestuur van de Kiboe juist leuk om dit eens te vieren op een doordeweeksedag. En dus was het woensdagmiddag feest. De cliënten van de Passerel, die de dagelijkse zorg hebben voor de dieren, waren aanwezig en konden meegenieten en –helpen. Ze verkochten hun eigengemaakte creatieve werk, hielpen met het uitdelen van drankjes en namen kinderen mee bij het voeren en verzorgen van de bewoners van Kiboe. Daarnaast konden de bezoekers meedoen aan speciale activiteiten: uilenballen pluizen en koekhappen bijvoorbeeld. Ze konden worden geschminkt en smullen van lekkere poffertjes en pannenkoeken. De kinderen waren gevraagd verkleed te komen en hun knuffeldier te versieren, dus het was een vrolijke, bonte bedoening op de kinderboerderij. Het lekkere zonnetje droeg bij aan een geweldige Dierendag.

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.