Home / Dieren / Tekententoonstelling op De Boomgaard

Tekententoonstelling op De Boomgaard

DIEREN – Twee vertellende juffen en de tekenende kunstenares Liesbeth Ruizendaal openden 6 oktober de Kinderboekenweek, met het thema De Tekententoonstelling, op basisschool De Boomgaard in Dieren. De kinderen luisterden naar het verhaal van Rambamboelie, terwijl ze vol aandacht keken naar het tekenen van de kunstenares. Zij beeldde de spannende avonturen van het hondje Rambamboelie uit. Geïnspireerd gingen de kinderen na dit verhaal aan de slag; er werd gelezen, gedicht en getekend.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.