Home / Bronkhorst / Nieuwe samenwerking in Brummen

Nieuwe samenwerking in Brummen

BRUMMEN – De samenwerking tussen gymnastiekvereniging Sparta en Obs De Dobbelsteen uit Brummen is sinds vorige week een feit. Al langere tijd was Sparta op zoek naar een functionele manier om samen te werken met de scholen in Brummen.

Steeds meer kinderen gaan na schooltijd naar de opvang en voor hen is het lastiger om lid te worden van een vereniging. Om ook deze kinderen een kans te bieden zich aan te sluiten bij een vereniging, heeft Sparta contact gezocht met De Dobbelsteen.
Daarnaast kunnen kinderen meteen na schooltijd naar de les. De drempel om deel te nemen aan het verenigingsleven wordt hierdoor verlaagd. De Dobbelsteen heeft een multifunctionele ruimte en Sparta heeft Danielle Struis gevonden om JAZZ les te geven. Alle kinderen van groep drie tot en met vijf van alle basisscholen in Brummen krijgen de komende weken een proefles aangeboden. Ook kunnen zij meedoen aan een kleurwedstrijd en een prachtige prijs winnen.

www.spartabrummen.nl
Hetty Wijgman, tel. 0575 – 561219
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.