40 meter beeldverhaal

BRUMMEN – De kinderboekenweek heeft dit jaar als thema het beeldverhaal; Obs De Krullevaar in Brummen zag in dit thema een prima gelegenheid het taal- en leesonderwijs te verbinden met expressieactiviteiten.

Zo ontstond het idee om door alle groepen een stuk van een beeldverhaal te laten maken in de vorm van een reusachtige rups, welke zich langs de ramen van de lokalen door de gang van de gehele school slingert. Alle acht groepen hebben zes delen van de rups voor hun rekening genomen en het resultaat is een 40 meter lange rups. Het beeldverhaal is tot en met vrijdag 15 oktober in de school te bewonderen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.