Home / Velp / Bijna Leraar van het Jaar

Bijna Leraar van het Jaar

Birgit van den Dries is uitgeroepen tot één van de drie Beste Leraren van het Jaar 2010. Birgit is docente Horeca bij ROC A12 in Velp. Het ROC is uiteraard trots op haar en heeft de docente uitgebreid in het zonnetje gezet. Collega’s en studenten onthaalden haar maandagmorgen met een ballonnenboog, champagne en gebak. Om alles compleet te maken was er een oorkonde van de Stichting Beroepskwaliteit Leraren, waarop de behaalde finaleplaats staat vermeld – foto Marina Popova
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.