Verhaal in tekeningen

RHEDEN – Overal moesten stoelen vandaan worden gehaald om alle ruim dertig deelnemers aan de Cursus Striptekenen in de Rhedense bibliotheek een plaatsje te bieden. Tekenlerares Sonja van Schaik, docente bij Carion, verzorgde de uitleg en gaf tips en aanwijzingen.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit keer ‘beeldtaal’ en de nadruk ligt daardoor dit keer meer op de illustraties dan op de tekst. “Het is de eerste keer dat de bibliotheek en Carion samenwerken bij een activiteit”, vertelt Wieke Broekhuis, coördinator van de bibliotheek Veluwezoom. “We zijn beiden in Rhederhof gevestigd, dus dat komt mooi uit.”
Na ruim een uur hard werken, waren de meeste stripverhalen klaar. Keurig afgeronde verhaaltjes, die in vier, zes of acht plaatjes een heel verhaal uitbeeldden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.