Home / Hoenderloo / Herfst op de Hoge Veluwe

Herfst op de Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Tijdens de herfst staan er weer leuke activiteiten op stapel in het Nationale Park de Hoge Veluwe. Volwassenen kunnen deelnemen aan de herfstverrassingstocht, waarbij wordt stilgestaan bij de kenmerken van dit jaargetijde, zoals paddestoelen, kastanjes en de kleuren van de bladeren. De tocht vindt van 16 tot en met 29 oktober dagelijks plaats tussen 13.00 en 15.00 uur. Kinderen kunnen van zondag 17 tot en met vrijdag 29 oktober dagelijks tussen 12.00 en 15.00 uur in het Bezoekerscentrum een kastje bouwen voor mussen. Voor 5 euro mogen ze zelf een mussenkastje in elkaar schoreven. Tot slot is er een jubileumwandeling, waarin een natuurgids bezoekers meeneemt op een zwerftocht door het bijzondere landschap. Ondanks het uitdunnende bladerdek is er nog genoeg te bewonderen aan de verschillende landschappen die het Park rijk is. Deelname is gratis en aanmelding niet nodig. De tocht wordt gehouden op zondagen 14, 21 en 28 november en 5, 12 en 19 december. De start is om 13.00 uur bij het Bezoekerscentrum.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.