Home / Doesburg / Prijs voor PlusBus

Prijs voor PlusBus

DOESBURG – De PlusBus Doesburg en omstreken heeft de Vrijwilligersprijs van de Rabobank Graafschap-Midden gewonnen. De Stichting Aangepast Vervoer kreeg hiervoor tijdens de ledenvergadering in Angerlo een cheque ter waarde van 1000 euro, die voorzitter Jan Ridt in ontvangst mocht nemen. Hierbij waren veel bestuursleden en chauffeurs aanwezig. Naast de bekende rode Mercedesbus en witte Fordbus is nu ook een Citroënbus toegevoegd aan het wagenpark. Vele bezoekers van de ledenvergadering hebben een kijkje genomen in deze bussen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.