Home / Dieren / Foto’s gezocht voor boek over Carolinapark

Foto’s gezocht voor boek over Carolinapark

De Stichting Vrienden van de Oranjerie wil in november een boek uitbrengen over het leven van Mejuffrouw Viëtor, het Carolinapark en de voormalige oranjerie. Hiervoor worden nog foto’s gezocht.

Dit mogen trouwfoto’s zijn die op of bij het bruggetje zijn gemaakt, of plaatjes van een picknick of activiteit. Foto’s worden ingescand en onmiddellijk retour gestuurd. Bij gebruik wordt de naam van de eigenaar van de foto weergegeven. Foto’s kunnen worden ingeleverd bij Diepenmaat Uitgeverij en Ontwerpbureau, Hoflaan 22 te Dieren, tel. 0313-414144 of bij Ap Lammers, Hogestraat 51, 6953 AR in Dieren, tel. 0313-496169.

Het Boek over de Oranjerie wordt in november gepubliceerd en gaat 19,95 euro kosten. Intekenen kan al via de website www.oranjerie-dieren.nl of per mail via info@oranjerie-dieren.nl. De opbrengst komt ten goede aan de renovatie van de Oranjerie.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.