Home / Bronkhorst / Jubileumviering Bruvoc

Jubileumviering Bruvoc

BRUMMEN – Volleybalvereniging Bruvoc bestaat op 21 december vijftig jaar. Dit jubileum wordt op 11 en 12 december gevierd met een feest voor jong en oud, in thuisbasis sportzaal Rhienderoord in Brummen.

Zaterdag 11 december staat een toernooi op het programma voor leden en oud-leden. Dit wordt gevolgd door een officiële receptie met buffet en vanaf 20.30 uur een feestavond met live-muziek door de Festival Showband.
De zondag 12 december is voor de jeugd. Er worden clinics gegeven voor alle groepen: van mini’s tot de A’s. Daarna spelen twee topteams een demonstratiewedstrijd. Niet alleen jeugd van Bruvoc, ook andere kinderen van zes tot achttien zijn welkom om mee te spelen. Aanmelden hiervoor kan via www.bruvoc.nl.
Het is de bedoeling een jubileumexpositie in te richten. Daarvoor worden mensen gevraagd om oud beeldmateriaal, krantenartikelen, shirtjes en dergelijke ter beschikking te stellen. Wie iets moois heeft, kan dit doorgeven aan Dick van Goor, tel. 0575-562811, of Kitty Reussink, tel. 0575-563481.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.