Home / Hall / 1300 bezoekers genieten culinair

1300 bezoekers genieten culinair

HALL – De culinaire huisbeurs, zondag bij Brouwer in Hall, is een enorm succes geworden. Organisator van de beurs namens Brouwer, Henk Jan Limpers: “Aan het aantal welkomstdrankjes konden we zien dat er ongeveer 1300 mensen op de beurs zijn afgekomen. Meer dan verwacht.”

Eerder was er altijd de ondernemersbeurs in Eerbeek, maar die is er niet meer. Limpers: “De sfeer van die beurs wilden we hier terug laten komen.” Niet alleen Brouwer zelf liet zich op de beurs zien met de nieuwste keukentrends, ook andere (ambachtelijke) professionals lieten van zich zien. Zo namen De Pelikaan koffie, Grand Café De Korenmolen, Slagerij van der Horst, Groepsaccommodatie en cateraar De Zuiderzon, visspecialist Mennink, poelier de Kieviet, kaashandel van Drieën, Bakker Bril, Wijnkoperij Vriezekolk en groenteman Erwin Jansen een prominente plek op de beurs in om de bezoekers het beste van zichzelf te laten zien èn proeven.
Limpers: “We zijn zeer tevreden. Veel mensen bleven nog even buiten op het terras zitten. De meeste bezoekers gingen met een goed gevoel naar huis en hebben een gezellige en gemoedelijke middag gehad.” – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.