Home / Ellecom / Excelsior ontvangt aanmoedigingsprijs

Excelsior ontvangt aanmoedigingsprijs

ELLECOM / DE STEEG – Muziekvereniging Excelsior uit Ellecom / De Steeg, onder leiding van dirigent Ruud Lanters, nam zondag deel aan het Hanzefestival in de Basisklasse. De belangrijkste reden voor Excelsior om deel te nemen, was om te kijken op welk niveau de vereniging zich begeeft. Excelsior speelde drie arrangementen van Jacob de Haan en de verplichte werken Free World Fantasy en Contrasto Grosso. Met een prachtige beoordeling en bovenal een aanmoedigingsprijs van de jury ging de muziekvereniging trots weer naar huis. Het samengevatte algemene oordeel van de jury was: een orkest met veel mogelijkheden, een mooi programma welke met flair werd gespeeld en een muziekvereniging met veel speelplezier.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.