Home / Eerbeek / Kerkenmarkt haalt 11.000 euro op

Kerkenmarkt haalt 11.000 euro op

EERBEEK – Tijdens de zondagmorgendienst in de Kruiskerk in Eerbeek werd het voorlopige resultaat van de kerkenmarkt bekend gemaakt; ruim 11.000 euro. De opbrengst gaat naar de kerk. 32 kramen, vol met spullen, hebbedingetjes en boeken, stonden zaterdag uitgestald op de Dr. Gunningstraat, het kerkplein en dit jaar ook voor het eerst in de vernieuwde Kruiskerk. Volgens een jarenlange traditie hield de Protestantse Gemeente in Eerbeek op de eerste zaterdag in oktober de kerkenmarkt. De overgebleven boeken en andere spullen konden weer gebruikt worden door groepen die goede doelen ondersteunen. Het hoge bedrag is te danken aan de hoge opkomst. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.