Home / Dieren / Succes Taptoe Dieren

Succes Taptoe Dieren

DIEREN – Volle tribunes, muziekkorpsen uit heel Nederland en een nieuwe jeugdband waar Dieren trots op kan zijn; deze elementen maakten de taptoe in sporthal Theothorne in Dieren tot een enorm succes. De taptoe werd gehouden door de jubilerende Drum- en showfanfare Gelreband uit Dieren.

In het voorprogramma trad het nieuwe jeugdorkest van de Gelreband op en daarna kwamen alle showkorpsen uit de gemeente Rheden aan bod. De Gelreband is apetrots op het nieuwe jeugdorkest, maar zoekt hiervoor nog wel nieuwe muzikanten.

www.gelreband.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.