Home / Regio / Wereldwinkels doen mee aan Wereldvoedseldag

Wereldwinkels doen mee aan Wereldvoedseldag

DIEREN / RHEDEN – Wereldvoedseldag, op 16 oktober, vraagt aandacht voor het feit dat honger een groter probleem dreigt te worden in de wereld. De Wereldwinkels in Dieren en Rheden voeren van 9 tot en met 16 oktober actie. Door fairtrade producten te kopen, krijgen boeren in ontwikkelingslanden een goede prijs voor hun producten. In het kader daarvan stellen de Wereldwinkels voedselproducten beschikbaar voor afnemers van de Voedselbank. Klanten van de Wereldwinkels in Dieren en Rheden kunnen hieraan meedoen door, in die week, een food product voor hun rekening te nemen.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.