Hobbybeurs in Loenen

LOENEN – De hobby- en verzamelbeurs van de commissie Dorpsverfraaiing/Floralia vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 november in de grote zaal van De Brink in Loenen. erzamelaars en hobbyisten die hun collectie hier willen tonen kunnen zich opgeven bij Johan Geerdink, telefoon 055-5052284, mail geerdink139@zonnet.nl De beurs (met gratis toegang) is die dag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Helaas kan eind oktober de jaarlijkse tuinavond van deze commissie met prijsuitreiking voor de mooiste tuinen niet doorgaan. De keuring van de Loenense tuinen heeft dit jaar wegens ziekte niet plaatsgevonden. Wel zal de Dorpsparel 2010 op een nader te bepalen tijdstip worden uitgereikt aan een verdienstelijke Loenenaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.