Vroege herfsttooi op De Havikshof

KLARENBEEK – Door het extreme wisselende weer geeft de natuur al vroeg de herfstkleuren te zien. Dit gebeurt ook in de Roofvogeltuin De Havikshof, aan de Oudhuizerstraat 36a, in Klarenbeek. Veel bomen en struiken geven hun gele, bruine of rode kleuren al volop te zien. In de komende weken wordt het alsmaar mooier. Vooral de hortensia’s die al eerder hun fraaie witte kleuren te zien gaven, zijn nu rood gekleurd. Speciaal voor de tuin- en natuurliefhebbers opent valkenier Tjipke Zuidema de hof extra uren. Tot eind oktober is de tuin in herfstkleuren met fraaie vijver met nog bloeiende lelies op zaterdag en zondag open van 11.00 tot 17.00 uur. De roofvogels zijn op deze dagen ook te bewonderen. De buizerds en de uilen en oehoes zijn er te zien. Maar ook Boris de raaf.
In deze speciale herfstweekenden zijn er geen vliegshows. Dit kan wel op afspraak. Bij slecht weer is de tuin niet open. Wie twijfelt kan even bellen 055-3012798 – foto Martien Kobussen
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.