Seniorencontact Empe – Tonden genoot

EMPE – Seniorencontact Empe-Tonden heeft haar eerste bijeenkomst gehouden in ’t Oortveld in Empe. The Neighboursisters uit Gorssel traden op voor het gezelschap. Twee dames brachten liedjes en sketches uit de jaren vijftig en zestig. Meestal in het Nederlands. De vrouwen hadden vaak passende kleding aan. De ouderen vonden het een leuke middag!
De volgende bijeenkomst van het Seniorencontact is op 14 oktober. De groep gaat dan klootschieten. De aanvang is dan voor één keer om 13.00 uur vanaf ’t Oortveld in Empe. Ook niet leden mogen een kijkje komen nemen en meedoen.
Op 11 november komt schaapherder Abbink met zijn hond vertellen over het hoeden van de kudde. De kerstviering staat gepland voor 16 december. Het nieuwe jaar begint op 13 januari met een jaarvergadering en bingo. Op 10 februari laat de heer Heij dia’s zien van Finland, Zweden en Noorwegen. Het dobbelsteenspel wordt gespeeld op 10 maart en op 14 april is er een gezellige Tirolermiddag met de Steiermens. Op 19 mei wordt het seizoen afgesloten met een fietstocht. Wie meer wil weten over het Seniorencontact kan bellen met G. Massink, telefoon 0575-502133 en mevrouw S. Bresser 0575-3011535.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.