Home / Eerbeek / Heling van zitmaaier

Heling van zitmaaier

De politie heeft zondagavond 3 oktober een 34-jarige man uit Eerbeek aangehouden op verdenking van heling van een zitmaaier. Naar aanleiding van een melding heeft de politie een controle ingesteld bij de woning van de 34-jarige man. Een zitmaaier die hij in zijn bezit had bleek van diefstal afkomstig. De exacte herkomst van de zitmaaier wordt nog onderzocht. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. De zitmaaier is in beslag genomen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.