Home / Eerbeek / Getuigen vernieling autospiegel gezocht

Getuigen vernieling autospiegel gezocht

De politie stelt een onderzoek in naar de vernieling van en autospiegel aan de Offenbachtstraat in Eerbeek. Dit gebeurde op zondag 3 oktober omstreeks 01.15 uur. De politie kreeg een melding van de vernieling van een autospiegel door een groepje jongeren op de fiets. Een onderzoek leverde geen verdachten op. Misschien dat getuigen duidelijkheid over de verdachten hebben. Men kan bellen met 0900 – 8844. Mochten er in de buurt nog meer gedupeerden zijn, dan vraagt de politie om altijd aangifte te doen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.