Vogelwerkgroep doet mee aan Natuurwerkdag

DOESBURG / LATHUM– De Vogelwerkgroep van Stad en Ambt Doesborgh sluit zich aan bij de Natuurwerkdag van Landschapsbeheer Gelderland. De werkgroep gaat op zaterdag 6 november van 09.00 tot 16.00 uur 38 zware knotbomen opnieuw knotten. De bomen staan in de paardenwei van de familie Scheepstra aan de Bandijk 69 in Lathum. Iedereen is van harte uitgenodigd om de vogelwerkgroep te komen helpen bij dit landschapsonderhoud. Voor gereedschap, krentenbol en een kop soep wordt gezorgd. Het dikke snoeihout mag mee naar huis genomen worden voor de allesbrander. Aanmelden kan tot 4 november bij Hans Jansen aan de Ds. Graaffweg 29 in Drempt, via tel. 0313 – 475243 en tel. 06 – 27494130 of via e-mail. j.jansen@chello.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.