Home / Doesburg / Stad en Ambt Doesborgh telt 500 leden

Stad en Ambt Doesborgh telt 500 leden

DOESBURG – Onlangs werd met een bijeenkomst in de Gasthuiskerk in Doesburg het feit gevierd dat de historische vereniging Stad en Ambt Doesborgh en haar streekmuseum De Roode Toren 60 jaar geleden werden opgericht. Er was een uniek programma samengesteld met middeleeuwse elementen.

Na een historisch overzicht door voorzitter Rinus Rabeling werd de heer Marcel Blok in het zonnetje gezet. Hij maakte met zijn luitspel onderdeel uit van het programma. Tijdens de voorgesprekken meldde hij zich spontaan aan als lid van de vereniging. Na inschrijving bleek hij het 550ste lid te zijn. Blok ontving als herinnering hieraan een fraai boek.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.