Home / Doesburg / Nieuwe voorzitter Wereldwinkel Doesburg

Nieuwe voorzitter Wereldwinkel Doesburg

DOESBURG – Bert Stulp heeft vorige week tijdens de bestuursvergadering van de Wereldwinkel in Doesburg de voorzittershamer overgedragen aan Jan Eising. Ruim tien jaar heeft Bert de leiding gehad bij de activiteiten van de Wereldwinkel. Één van de belangrijkste gebeurtenissen tijdens zijn voorzitterschap was de verhuizing naar een prachtig opvallend pand in de binnenstad. Jan Eising zal met hulp van tientallen vrijwilligers het werk van de Doesburgse Wereldwinkel met enthousiasme voortzetten.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.