Home / De Steeg / Zeepkistenrace op de Dorpsdag

Zeepkistenrace op de Dorpsdag

DE STEEG – Tijdens de Dorpsdag in De Steeg stond zoals altijd de zeepkistenrace op het programma. Iedereen kon meedoen in een zo origineel en snel mogelijke zeepkist. Het hele dorp en omgeving waren uitgelopen om de deelnemers aan te moedigen. Het was een gezellige middag met veel lachen, gieren en brullen.

Er werd gereden in vier verschillende leeftijdscategorieën. Er was een prijs voor iedere snelste deelnemer in iedere categorie en een prijs voor de meest originele zeepkist. Rob Visser won de originaliteitprijs; voor de finish was zijn zeepkist al helemaal uit elkaar gevallen, maar hij zette het opnieuw in elkaar en deed nog twee keer met de race mee.

De dag werd afgesloten met een danceclassics-avond: een avondje swingen voor jong en oud met muziek uit de jaren zeventig en tachtig. DJ Peters Classic on the Road Show. De avond werd gehouden in het Parkhuis. – Foto Han Uenk.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.