Home / Bronkhorst / Ouderen genieten van klassieke muziek

Ouderen genieten van klassieke muziek

BRUMMEN – Op Landgoed Kein Engelenburg in Brummen werd vrijdag natuurlijk ook de Dag van de Ouderen gevierd. Voor de bewoners van Klein Engelenburg is het iedere dag een verwendag, maar speciaal voor de Dag van de Ouderen werden ook ouderen uit de omgeving uitgenodigd.

In de knusse woonkamer genoten de negentien bewoners van de particuliere zorglocatie en een aantal andere ouderen uit de omgeving van een klassiek concert van Duo 78. Voorafgaand werden zij verwend met delicatessen van de eigen chef-kok. Locatiedirecteur Kees Jan Brouwer noemt het klassieke concert de afsluiting van de week. “De bewoners van Klein Engelenburg zijn allemaal erg geïnteresseerd in klassieke muziek. Muziek blijft voor hen belangrijk en het verbindt mensen. Bovendien heeft de huiskamer een heel mooie akoestiek.”

Op het landgoed worden nog veertien appartementen van 70 vierkante meter bijgebouwd. Iedere appartement heeft een eigen woon- en slaapkamer. Voor geïnteresseerden en belangstellenden is er zaterdag 16 oktober een open middag. Er zijn dan rondleidingen en er is allerlei informatie beschikbaar over het wonen op Landgoed Klein Engelenburg. Brouwer: “Men kan dan zien en voelen hoe het er hier aan toegaat.” – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.